Sapi Med

Intimno milo Sapigen K

Intimno milo Sapigen K

Sapigen K je intimno čistilo, ki ga je Sapi Med razvil specifično za uporabo v ginekologiji in proktologiji. Površinsko aktivne snovi, ki jih izdelek vsebuje, so kompatibilne s kožo, omogočajo pa nežno toda intenzivno čiščenje mukozne membrane. Formula ima močan antibakterijski ter antimikotični učinek, bolniki pa jo dobro prenašajo. Njen pH znaša 5.5, kar je kompatibilno s fiziološkimi parametri membran intimnih predelov.

Pri razvoju tega izdelka je Sapi Med uporabil naravne sestavine, kot so npr. Aloe vera, kapre, opuncija, irski mah, slezenovec in divji kostanj, ki so znane po svojih blažilnih in vlažilnih učinkih ter protivnetnem delovanju. Tako je analno oz. genitalno draženje pri uporabi zmanjšano na minimum. Produkt vsebuje tudi esencialna olja evkaliptusa in čajevca, ki so učinkovita pri zatiranju bakterijskih in glivičnih okužb, imajo pa tudi posebno vrednost, kar se tiče dišav ter hranil.

 

Uporaba

Sapigen K je čistilo, namenjeno za uporabo na intimnih predelih, ki  uspešno združuje učinkovitost naravnih sestavin z antibakterijskim učinkom. Primeren je za vsakodnevno uporabo na intimnih predelih, uravnava mukozni pH. Njegova delovanje je blago ter nežno, obogaten pa je z zaščitnim učinkom kaper in slezenovca ter vlažilnim učinkom opuncije in islandskega lišaja.

Sapigen K ne vsebuje natrijevega lavril sulfata ali genetsko spremenjenih substanc.

Izdelek ni bil testiran na živalih in ne vsebuje glutena.

Brez BSE/TSE.

Medikem Ravne na Koroškem

+386 (0)2 82 18 210

ravne@medikem.si

 

PE Prežihova 22,
2390 Ravne na Koroškem

Več

Medikem Slovenj Gradec

+386 (0)2 88 43 555

slovenjgradec@medikem.si

 

Glavni trg 44,
2380 Slovenj Gradec
NOVA LOKACIJA!

Več

Medikem Muta

+386 (0)2 87 61 955

muta@medikem.si

 

PE Glavni trg 46
(Zdravstvena postaja)
2388 Muta

Več

© 2016 Medikem d.o.o.