Aktualno

SIXTUS - Moč narave

ponedeljek, 26 februar 2018

Podjetje Medikem je z novim letom postalo uvoznik in distributer za priznano nemško kolekcijo SIXTUS.

 

SixtusSportPopolni izdelek za vsako fazo aktivnosti.

 

AKTIVIRA. POŽIVI. REGENERIRA. SixtusSPORT. Najvišji delež naravnih eteričnih olj!  Izboljšana prekrvavitev kože. Hitrejša sprostitev mišic. Povišana mišična energija. Hitrejša regeneracija.

MOČ ALPSKIH ZELIŠČ  Zdravilna moč visoke koncentracije alpskih zelišč deluje ob vsakem nanosu ‒ pred in med vadbo ali po njej. Vsi izdelki linije Sixtus se ponašajo z vidnim učinkom, ki ga zagotavljajo sestavine izjemne kakovosti.

 

SixtusFeet INTENZIVNA NEGA STOPAL, KI DELUJE.

 

Linijo SixtusFeet sestavljajo skrbno izbrani in izjemno učinkoviti izdelki za nego stopal. Med drugim lahko najdete kopeli za stopala in balzame za vsakodnevno uporabo ter intenzivne in posebne preparate za vse tipe kože in vaše potrebe. Različne kombinacije zeliščnih izvlečkov in naravnih eteričnih olj imajo viden učinek na stanje kože. Odkrijte našo negovalno linijo izdelkov za sveža, zdrava in prerojena stopala.  Naravna eterična olja imajo protimikrobni učinek in ščitijo pred številnimi bakterijami in virusi ter preprečujejo vnetja. V kombinaciji z izvlečki alpskih zelišč spodbujajo prekrvavitev kože in dotok krvi v trdo roženasto plast.

 

SixtusHand - ZAŠČITNA NEGA ROK, KI DELUJE

 

Izbrani izdelki linije SixtusHand so namenjeni dnevni negi, čiščenju in razkuževanju rok doma ali na poti. Izdelki vsebujejo alpska zelišča in naravna eterična olja, ki kožo ščitijo pred okužbami in poskrbijo za prijeten občutek mehkih in čistih rok.

 

SixtusBody - USKLAJENA NEGA, KI DELUJE

 

Od vsakodnevne nežne nege celotnega telesa, do hladilnih krem in spodbujanja prekrvavitve v utrujenih stopalih. Linijo izdelkov SixtusBody sestavljajo balzami, losjoni in geli, ki zadostijo potrebam vseh tipov kože.  Uravnava vlaženje kože in s tem poskrbi za občutno bolj mehko in elastično kožo. Naravna eterična olja sporočajo mišice in ščitijo pred zunanjimi vplivi.

 

Medikem Ravne na Koroškem

+386 (0)2 82 18 210

ravne@medikem.si

 

PE Prežihova 22,
2390 Ravne na Koroškem

Več

Medikem Slovenj Gradec

+386 (0)2 88 43 555

slovenjgradec@medikem.si

 

Glavni trg 44,
2380 Slovenj Gradec
NOVA LOKACIJA!

Več

Medikem Muta

+386 (0)2 87 61 955

muta@medikem.si

 

PE Glavni trg 46
(Zdravstvena postaja)
2388 Muta

Več

© 2016 Medikem d.o.o.